Pentuja

Tavoitteenani on kasvattaa rotumääritelmän mukaisia, terveitä, hyväluonteisia ja -rakenteisia koiria. Toivon kasvattieni olevan luonteeltaan tasapainoisia ja reippaita. Koiria joiden kanssa on helppo elää. Kasvatus on erittäin pienimuotoista ja kotioloissa tapahtuvaa.

Jos haet perheenjäsentä ja harrastuskaveria, olet kiinnostunut teettämään terveystarkastukset ja jos haluat pitää yhteyttä kasvattajaan koko koiran elämän. Ota yhteyttä ja kerro itsestäsi. Harrastaminen ei tarkoita välttämättä kilpailemista.


Pennut luovutetaan 8 viikon ikäisinä, eläinlääkärin tarkistamana, rekisteröitynä, sirutettuna sekä silmätarkastettuna. Mukaan saa pentupaketin ruoka- ja hoito-ohjeineen.

Jos olet kiinnostunut pennusta, suosittelen tutustumaan Shetlanninlammaskoirat ry:n sivuihin ja erityisesti Pennunostajan oppaaseen.


Yhteydenotot aihkinsheltit(a)gmail.com.

Leia & Voitto

Leia on astutettu Voitolla ja nyt pidetään sormet ja varpaat ristissä oliko onni myötä. Välimatkan tähden kävimme vain pikavisiitillä sulhasen luona.


Yhdistelmä

Voitto hurmasti tyystin valloittavalla luonteellaan ja ulkonäöllään sekä Leian että omistajat. Jos ei tässä juoksussa tärppää, yritämme seuraavissa uudemman kerran. Harva koira tekee niin vahvan vaikutuksen kun tämä herrasmies teki.

Kerrassaan ihana pariskunta. Kuva ei tee oikeutta.