Nemo

Lellukan Aito Aarre

Lellukan Kennel 

Nemo. Minun varjoni. Pihapoliisi numero 1

Monessa suossa on rämmitty ja usko on ollut koetuksella niin omaan osaamiseen kuin kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan. Nyt Nemon ollessa neljä, koira parhaassa iässään, nautimme työn tuloksista kotona. Ihana meidän perheen poliisi. Turhan hauskaa ei saa kenelläkään olla. Heti tulee komento. Nautiskelija joka sateella ei ulos lähtisi ja kiertää vesilätäköt. Koira joka osaa huijata saadakseen ruokaa. Fiksu ja nopea oppimaan. Nemon kanssa on könytty vaikka mitä kurssia. Vireen kanssa semmoiset ongelmat että heitin harrastushanskat naulakkoon odottamaan tulevaa. Nemo on saanut nauttia oloneuvoksen päivistä kotosalla. Harrastamisen tulee olla mukavaa ja hauskaa ei puristamista ja huonoa mieltä aiheuttavaa kuten meillä kävi.

Nemo on opettanut mallilla tyttöjä kiitettävästi. Pitää myös lapset kurissa ettei pihalta karata huomaamatta. Eikä sinne kyllä tullakaan huomaamatta.

Nemolla on D/D lonkat jotka oireilevat säännöllisen epäsäännöllisesti mikä huomioidaan arjessa ja juhlassa. Lonkat kuvattiin uudestaan huhtikuussa 2019 eivätkä uutiset olleet iloisia. Nivelrikkoa oli kehittynyt vuosien aikana ja tilanne huonontunut. Ehkä "hyvä" huomio oli, että molemmat lonkat ovat nyt yhtä huonot eikä suurta eroa huonoudessa juuri ole. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!